Fodboldspiller Vanek indkøbte ecstasy, han kom ikke til retten med narkotikahandleren

Sagen først advaret Advice.

Tidligere Pilsen midtbanespiller Vanek, nu spiller i den russiske Ufa blev kaldt som vidne sammen med en række af stofmisbrugere, men afhøringen kom ikke.

„Indkaldelsen er leveret, men gemt, ikke i egne hænder. Så jeg ved ikke, om det møde i dag lært, „sagde hun i retssalen dommer Monika Křikavová der beder fodboldspiller at vidne igen. Kopic blev tilkaldt, men Meišnerův advokat ved sin hørelse sidst.

En af de vidner i retten uden specifikke navne, sagde, at Meisner gik på „Parti fodboldspillere.“ Meisner selv ved Radiožurnál vidnede om, at han deltog parter med Vanek, som var hans ven. Nogle gange gav han stoffet til Vaňka, nogle gange var det modsat.Retsmøde vil fortsætte i maj og juni bevisførelse. Hjem

Vanek involveret i årsagen til maj sidste år, bare én dag inden deres kamp med Mladá Boleslav Plzen. Hans ven Meisner kaldte på ham få „pulver“.

„Den, der ringer (Vanek) svarer til at gå på et diskotek og forsøger pulver, som den kaldte (Meisner) svarer til den, der ringer skrev, hvad det var, og advarer ham om at være forsigtig og tog kun halvdelen. Den, der ringer siger, at det er tilsyneladende godt, når Kokes, hvortil den kaldte part er ansvarlig, ikke at han lægger på en hvid én, at det er det modsatte bremses, at han bremser rampe må forlade to timer pause, „skriver han i anklageskriftet.

En Kopic?Den sidste forår Meisner lånt en halv million kroner, men denne gang de vidste kun en måned. Hvorfor, efter tilsyneladende ikke søger.

„Vidnet erklærede, at han vidste Meisner og mødte gennem Ondrej Vanek marts 2016 til en fest i klubben. I et tilfælde, et vidne Meisner lånte penge på interesse skriftligt, og det var 7. 4. 2016 „beskriver anklageskriftet Kopic erklæring til politiet.

Tidligere pokerspiller Vitezslav Meisner solgt mindst 8.000 ecstasy-tabletter. Da anholdt han bar næsten et halvt kilo kokain.

Den anden tiltalte i denne sag Patrik Barančík handles med 6.000 piller af ecstasy.

I tilfælde af Andrew Vanek er ikke det første problem uden for fodboldbanen.Han var involveret i det velkendte tilfælde af David Limbersky.

Vanek og Kopic er medlemmer af det bredere repræsentationshold. Vanek tog op otte gange, sidste gang i september 2015 i en europæisk kvalifikation mod Letland. Kopic spillede selv i efteråret, da han spillede hele kvalifikationskampen mod Danmark. Det var hans femte officielle start, da han har et skud i Armeniens kamp i august.