Fodbold Den Tjekkiske Republik søger en skydespil. Nødvendigvis! Han må ikke miste verdensmesterne

„Hvis jeg var i dag befandt sig i samme situation i mit liv, ville jeg ikke ændre noget,“ fortæller han den unge mand med piercing blå øjne.

Intet overhovedet? Måske var det derfor han var i nominering til en kvalificerende kvalifikation fredag ​​mod Tyskland. I voksen repræsentation er første gang!

For to år siden, han ønskede at klubber fra Italien, også PSV Eindhoven, Werder Bremen og Anderlecht. Clement, dog valgte Stuttgart.

Når det nemt at overdrive, da det for ham forsvandt. Og nu skal hjælpe landsholdet i de hårdeste slag af året mod de regerende verdensmestre?

Det er ikke udelukket, at træneren Jarolím direkte tildelt start lineup.Ved at vælge blot to klassiske strejkende, og hvis Jarolím det gør ligefrem forsvarssystem på én hroťáka showet havde

Du kan undre:.? Hvor langt vi er faldet, når førerposition kæmper Kliment med Pilsner Krmenčík

Realister siger: Ingen bedre tjekkisk fodbold tilbyder i øjeblikket. „Vi har problemer med angriberne. Har vi ikke nemt, „indrømmer Karel Jarolím ligeud.

Og han pegede på 23 års Clement, som i Stuttgart for to år siden ikke spillede meget traditionel klub til alt kom ned første gang efter 41 år. Fans forbandede spillerne græd, ude af stand til at sluge: „Det var forfærdeligt“

Kliment flyttede til København, hvor han fandt en delvis lykke. Han synes at have et patent på overraskende begivenheder.På euroen smed den ene mand gennem en række glade omstændigheder. I Jihlava spillede også landstræner Dovalil det bliver inviteret til træningslejr, tættere på truppen, men var ikke.

„Alt blev brudt af England Watford os at lade gå turnering Matej Vydra. Takket være dette kan Honza (Kliment) leve et privat eventyr. Euro Han fungerede særdeles godt, „siger James Dovalil.

I dag Clement går meddelelser fra venner, der bør være Vydra taknemmelig“ for sjov „. Spicy er, at de begge er vokset op i Jihlava, så velkendt . „Matej nogle virkelig skylder dig en øl,“ smiler Kliment.

Da han flyttede til Stuttgart, hans løn er steget mange gange, han begyndte at ride i en sort mustang med bemærkelsesværdig espézetkou, men…Han kom ikke til Stuttgart, lad os se det. Det var for stort et spring.

Alligevel hans træner Zorniger viste vejen at gå: „Det er en af ​​de vigtigste personer, der ledsager mig karriere. Han bragte mit hjerte til hjertet og måske jeg også. Jeg bestemt neprotežuje, men jeg gentager, at indtil jeg vil sparke din røv og sige, hvad jeg gør forkert, vil det være godt. Når graven stopper, bliver det et signal at gå væk. Netop en sådan tilgang har brug for. “

For at forstå Zorniger Alexander Clement kiggede i Stuttgart og også inviteret ham til København, hvor tjekkiske angriber denne sæson, scorede tre mål i syv ligakampe.

Han lykkes siden af ​​den berømte Fina Pukkiho og alle roser: „Smukke by, lokal kalder ham lille London.Engelsktalende hver sælger i butikken. “

Kliments talent er ikke et spørgsmål om tvist. Det er hurtigt, og når det første tryk med bolden forsvinder af forsvareren, er det meget farligt. I Brondby, den berømte danske klub, elsker han ham. Spørgsmålet er selvfølgelig at imponere tyskere på fredag ​​aften i Eden (kick-off kl. 20.45).

„Hvis coach Jarolim gav mig mulighed, vil jeg ikke græde. Jeg er ikke bekymret for tyskerne, jeg lider ikke ekstra tålmodighed. Jeg ville tør at tørre. “

At den tjekkiske repræsentation endelig ville finde manden på spidsen? Det ville være godt, hvis du ikke kan miste det!