Fling Referee Bottle, det vil betale. Peshan blev bødet 50.000

Liberec i Vitkovice tabt 2: 3 efter ekstra tid, målet for Mark Hrbase dømt Pešánová ladning til at kæmpe i den kvalificerende runde playoff.

White Tiger-træner var selvfølgelig skuffet over resultatet. „Desværre, fra den anden tredjedel, afløb af elimineret og spillet mistede sit tempo. Derefter blev det trukket, desværre med den forkerte ende for os. Desværre, vi så i slutningen eller i forlængelsen ikke bruge en magtkamp. „Hjem

Klar til at gå videre til kvartfinalen severočeskému klub savnet et enkelt punkt, men i stedet skal kæmpe på tre vindende givere med Sparta Prag. Serien begynder på tirsdag, blot 18 timer under Ještědem.

Pešán søndag anspændt duel sikkert oplevet følelsesmæssige, traditionelt han revved hans blod domme dommere.Og så lige mistet det.

formand for Advokatnævnet Kommissionens Karel nøgne kendsgerning accepterede ikke hans argument, at han kastede en flaske utilsigtet,-bevægelser han påpegede, at hjemmet har for mange spillere på isen.

„Tværtimod (Hellige) konkluderede konkluderer, at selv om at smide flaskerne først blev ramt af vogter af White Tigers, var også et hit Linesman Vaclav Hanzlik, forhandlingerne træner mod dommeren var bevidst og målrettet, „siger Zdeněk Zikmund, talsmand for det tjekkiske ishockey Association.

Pešánův andet fejltrin

det er ikke første gang, at Pešán, der i øjeblikket fører ud over Liberec og repræsentation i 20 år, fik sin impulsive naturen ind i problemer.

Selv som træner Venedig løbet Jizerou angrebet i januar 2015 en af ​​næverne fans Major League spil på is Šumperka. Fyrre træner forklarede sin skarpe reaktion, når publikum greb i struben og gentagne gange slog ham, ved at gøre ham spytte pågældende.

Desuden nedtonet sine handlinger. „Jeg tror ikke, jeg havde lavet nogle store teater.Når nogen krydser over nettet, kan hun ikke vente med at smile og fortsætte. Han må vente på reaktionen. Det var henrettelsen af ​​en mand med en mand. “

Men hvordan så demonstrerede vidnesbyrd vidner til Pešán ingen neplivl“ Fans ham vilkårlige verbal måde fornærmet, „sagde Vladimir Velčovský, direktør Šumperk klub.

Pashan undskyldte for hans mangler. „Jeg er glad for, at hr Pešán handlet med selvrefleksion,“ så han nød Velčovský.