Et stort talent, der anerkendte nederlaget. Jeg var nødt til at ændre, siger Vantuch

Outpost of the Forward denne sæson oplever en genstart, som han ikke engang har håbet på. Nu spiller han i White Tiger jersey de første extralig finaler i sit liv. „Jeg absorberer det stadig, og jeg kommer til at indse det senere,“ siger hun entusiastisk.

Mens du spiller i Liberec til juniorlønnen i hele sæsonen. Han blev enig med ham, da han trænede Filip Pešán med hjælp fra en agent i april sidste år efter mesterskabets titel. Han følte, at dette var hans sidste chance for at bryde igennem og bevise, at han kunne være en gyldig spiller. „Philip ved mig, vi har et øjeblikkeligt forhold, og vi siger tingene lige.Han stolede på mig, og jeg troede ham, „siger Vantuch så længe siden gav sig til det faktum, at isen vil – ud over sin højde -. Skiller sig ud

I dette tilfælde var der tidspunkter, hvor han spillede i det første sæt med Petr Nedved. I Boston år siden havde han deltaget i forberedende lejre sammen med stjernen Thornton eller Bergeron. Endelig opdagede han, at i sig selv ikke giver gave 20 mål per sæson, og især med den kunne acceptere.

„Jeg var nødt til at ændre og lære at give holdet noget andet. Hvis jeg absolut ikke opfyldte alle de instruktioner, ville jeg ikke være her, „siger 29-årige angriber.

Vantuch har i dag i Liberec fans glade, men der var tidspunkter, hvor det var den anden vej rundt.For seks år siden blev han fortalt, at Slavi ikke fik en tusinddel en chance i forlængelsen af ​​de afgørende kvartfinaler.

På det tidspunkt scorede han ikke et tomt mål – pucken slog toppen af ​​målmanden Kopřivys konkrete mål og sluttede. Red Bulls besluttede et par minutter senere, og den ambitiøse Liberec oplevede meget frustration.

„Jeg tog meget, men det er en sport. Og fans? Jeg koncentrerer mig om dem, der forsøger at fremme, de er en fordel for os. Alle har ret til mening, men jeg vil gerne være en positiv person. “

Der er stor ydmyghed på Vantuch.Meget forstå, at have en chance i et tophold på isen, slå og hans nye tilgang hjalp ham håndtere de vanskelige øjeblikke

Siden begyndelsen af ​​sæsonen var under pres:. Han vidste, at han skal vise at vise, at og at overbevise træneren om, hvordan det vil være gyldigt for holdet.

„Du er under pres på ethvert job. Jeg troede jeg kunne spille hockey og jeg havde noget at tilbyde til klubben. Povedeným hvert spil jeg samlet selvtillid og forhåbentlig jeg endelig overbevist. “

Sandt nok, Vantuch virkelig overbevist, da han Liberec få dage før starten på finalen tilbudt en kontraktforlængelse til endnu en sæson.