Engelsk og arkiveringsoplysninger. Spartanerne er ved at vænne sig til den nedslidning under Krupp

„Måske er det fordi han er en respekteret person, men der har været meget engagement siden den første praksis,“ roser Spartas nye kaptajn Petr Vrana hytten.

Det var et engagement, og derfor gik det til fulde, ”aftalte en anden erfaren angriber Lukáš Pech. Så Krupp, der ikke kender det tjekkiske miljø, vil give alle spillere en lige chance til at kæmpe for en plads i line-up. Vi tog den rigtige retning – alle arbejdede sammen, ”tilføjer Pech. Indsatsen blev også afspejlet i resultaterne.Af de ti forberedende kampe fejrede Spartanerne deres sejr syv gange, inklusive 10: 2-kanoner mod Davos og 8: 1 mod München. Krupp og hans afdelinger ved, at sjove indtræden i det nye år vil være afgørende. Sidste år skiftede Sparta gevinster med nederlag i begyndelsen af ​​sæsonen, og i slutningen af ​​oktober og november kom resultatet krise. Men det uventet hurtige nedbrud med Liberec kom i den indledende runde, og chancen for succes var væk.

„Playoff-udfordringen var hård både fysisk og mentalt,“ indrømmede Vrana.Hovedmålet ser derfor i en rolig fremgang til knockout. „Og der kan det alligevel vise sig.“

Første udenlandske coach

Indtil 115 års klub Sparta indgår med nøgterne forventninger. Samtidig afslører Krupps engagement, at næsten ingen er tilfredse med Sparta.

En udenlandsk træner er ny i det tjekkiske Extraliga (hvis vi ikke tæller slovakker). Spillere blev vant til nogle, mere eller mindre kampe med engelsk. Inkluderet Pechas mest produktive spiller sidste sæson.

„Engelsk? Det er et problem for mig hele tiden, ”lo den 34-årige. Men hun har ikke noget problem med træningsrutinen. ”Jeg går bare lidt tabt i lange sætninger.Men hvis vi ikke ved noget, spørger vi. ”

Krupp er interesseret i denne udfordring. Han tager den mindre dygtige engelskmand til side og forklarer sin idé om spillestilen. Olier hver detalje. ”Hvor står nogen, hvor skal man hen? Da noget gik galt, stoppede han træningen og forklarede det igen. Hvilket jeg synes er perfekt, spillerne forstår bedre end bare at tegne noget. ”Pp tilføjede erindringen fra 1996, da Krupp, som Colorado Avalanche tilbage, besluttede at vinde Stanley Cup sejrmål.Overarbejdet forlængede kampen indtil morgenen, og derefter kastede 12-årige Luke Pech en sygefravær og gik ikke i skole: „Jeg misundte ham, alle vil score sådan et mål.“

søger at vende Sparta tilbage til eliten. Praguers har deres første kamp i den nye ekstra-liga fredag ​​kl. 18:30 mod Hradec Králové.