Efter et par dage udødeliggjorde Thuram sit navn

„Jeg vidste ikke, hvem jeg var og hvor jeg var – jeg var i trance,“ hendte konfrontationen helt senere, som udelukkende slog tricoloren til finalen. Mens han gik, bragte teammedlemmer ham i deres arme og græd, at der var relikvier: „Thurama for præsidentskabet!“

Efter kampen mente Joseph Lauter, som aldrig havde forsøgt at kontakte sin søn, før han meddelte, at han var fader til nationens nyfundede helt. „Jeg rods for Liliana, som er meget talentfuld.“ Men Turan forstod alt: „Jeg er overrasket over Joseph Lauter’s opførsel, som kan og er min forælder, men kan bestemt ikke kaldes min far. Min forståelse for faderskab er forskellig fra hans. En far må rejse sin søn. Lær livet. Fader rydder en sti foran sin søn. Alt dette blev kun gjort af min mor. “ Et par ord, og Lotter vendte tilbage til skyggen, hvor han havde været i så mange år.

***
Efter et par dage udødeliggjorde Thuram sit navn. Verdensmesteren er en af ​​kun 23 franske i historien. Han var den vigtigste person i nationens største sportslige triumf. Han og hans holdkammerater lukkede La Pena. „Efter kampen kunne jeg næppe tro på, hvad der var sket. Er jeg Verdensmester En indfødt af Guadeloupe, en fattig fyr fra Paris, en verdensmester? Nej, jeg nægter at tro. “

Efter at være overbevist om, at Mundial han ikke havde drømt, vendte Thuram tilbage til Parma, som forberede sig på 1998/99 sæsonen. Og hvilken sæson! „Korsfarerne“ tog titlen ved at vinde den italienske Cup, Super Cup og UEFA Cup.

I slutningen af ​​sæsonen var det tid til at vende tilbage til landsholdet. Verdensmesterne har allerede tænkt på fortsættelsen af ​​banketten – Euro vildt fremad. Ingen har vundet begge turneringer i træk, og Thuram besluttede at gøre hvad han kunne. Han blev stille – hvad kunne være mere veltalende end hans handlinger på banen? Han var en del af en sammenhængende mekanisme, der ikke kunne bryde. Resultatet – en sejr over Italien i Rotterdam-finalen. Lilian var i turneringens symbolske hold og blev endelig en superstjerne.