Eddie Howe jó vezető, de lehet, hogy túl korai Angliában, mondja FA Clarke

A Labdarúgó Szövetség elnöke, Greg Clarke azt javasolta, hogy túl korai lenne, ha a magasan értékelt Bournemouth menedzser Eddie Howe-t az Anglia munkájának „kemencébe” dobják.

Egy parlamenti képviselő előtt jelenik meg Clarke megismételte, hogy az ideiglenes vezető, Gareth Southgate két további mobil fogadás mérkőzést kapott, amelyekben a Sam Allardyce idő előtti elhagyása után a teljes munkaidőben foglalkoztatott követelését követelte.

Clarke azonban óvatosságot sürgetett a Howe-nak a szerep megadására. – Amikor olyan embereket nézel, mint Eddie Howe, a kérdés nem az, hogy igazán jó fickó, mert ő.Ő egy csodálatos vezető, aki energikus, tiszteletreméltó, a labdarúgás tiszteletben tartja, a labdarúgók tiszteletben tartják – mondta az elnök – mondta. nemzetközi menedzser? Most már öt év múlva, 10 év alatt van? Ez olyasmi, amit gondol. Mert valóban nehéz szerepe van annak, hogy a legtöbb ember elbukik. – idő alapján.Howe, 38 éves, azt mondta, hogy továbbra is elkötelezett Bournemouth mellett, de Anglia szerepét is „végső munkának” nevezte. „Elegendő időt adunk neki, hogy megszerezze a készségeket, így elég jó esélye van a sikerre, vagy eldobjuk a korai időszakot? Ez a kompromisszum, amit mobil sportfogadás meg kell tennünk.A tehetség, mint amilyennek nem akarod túl korán túllépni, azt mondta a képviselőknek.

A Southgate már felügyelte a négy mérkőzés közül kettőt, amelyekért ő volt felelős. Máltával szembeni győzelem és Szlovákiában zajló nyüzsgés – de megértik, hogy nem lesz vita arról, hogy mit tegyek a következő hónapban a Skócia és Spanyolország elleni mérkőzésen.

Clarke megismételte, hogy az FA preferenciája egy angol menedzsernek „ha tudunk egyet”, de az elsődleges követelmény az volt, hogy „a legjobb ember a munkához”.

Azt mondta, hogy a következő teljes munkaidős kinevezés szinte biztosan valaki lesz aki a Premier League-nél széles körben sikerült, azt fogadás bónusz mondván, hogy „őrült” lenne a munkát egy olyan edzőnek adni, aki nem edződött Angliában – annak ellenére, hogy Sven-Goran Eriksson és Fabio Capello sem tették meg, amikor Angliát készítették vezetője.