Det hjalp os med at overleve svækkelsen, siger Hynek

Hvad venter du på siden begyndelsen af ​​sæsonen, endelig kom! Mountfield, døbt en af ​​favoritterne i konkurrencen, fordi der for første gang siden sin begyndelse har vundet tre kampe i en sæson i træk uden at miste et enkelt punkt.

Serien, som begyndte for en uge siden på søndag, en sejr over Mlada Boleslav, Hun strakte denne uge, da fredag ​​lykkedes Chomutov og søndag også derhjemme duel med Vitkovice.

„Det handler om, at vi begyndte at bedre løse vores goalscoring situationer,“ sagde han efter søndagens sejr angriber Friedrich Köhler, der var under tre punkter betydeligt underskrevet: det første mål havde scoret, og det andet hjælpe, når hans skud fra målskytten Vítkovický satte sig lige og Dragoun gav Hradec-holdets andet mål.Köhler mål deltog i fredagens sejr i Chomutov og med fem mål er topscorer Mountfield.

I kamp med Vítkovice Hradec havde fra starten en klar overhånd. Hertil kommer, at i det 5. minut bare Köhler udnyttede en power play og fordi der for første gang i sæsonen vandt åbningen tredjedel. Han ventede på det, indtil det 11. runde…

Efter pausen, selv om indtil døsige gæster kom til live, og især på magtspil truet, men gav ikke et mål, og efterhånden alt vendte tilbage til et scenarie, hvor de var det bedste hold hjem . „To svaghed, at vi er i den anden tredjedel af overlevende, nogle var for det vigtigste resultat,“ siger Paul Hynek, assistenttræner Hradec Sykora.

Hradečtí kan så i det sidste minut af den anden del for at sikre ro i finalen.Han fik et hurtigt skud af Dragoun, for hvilket det var det første hit i denne sæson. „I den sidste tredjedel så vi på resultatet. Og takket være vores målmands gode præstation. Men det er at sige, at de var begge stor, „sagde Hynek.

Efter en vellykket třízápasovém spændt sidste uge venter spillerne Mountfield og det samme. Han havde tirsdag i Bern, Schweiz vil spille deres sidste kampe i Champions League på fredag, derefter deltage i den ekstra liga i Jihlava og søndag hjemme i derbyet med en Pardubice.