Derner dukkede op. Han mindede sin kollega og viste en fair play gestus

Den fair play gestus tog sig af Hradec Králové i ekstra-liga-duellen med Hradec Králové-forsvareren af ​​liberec-hockeyspillerne Lukáš Derner. I det 43. minut kom gæsterne foran med 2 – 1, da Zdeněk Čáp afsluttede et angreb fra venstre med et kanonskud i et skud. Derner af dommerne i Pavel Hodek og Mikko Kaukokari påpegede, at den ulovlige handling ikke blev gjort.

„Jeg fik den reflekterede puck og styrtede ned til porten. , så han slæbte mig den morgen, jeg var stadig i bøjningen, så jeg faldt og fik en puck, jeg vidste, at det ikke var en fejl, „beskrev han Derners situation. at sige det til dommeren. „Jeg fik et rent hit, og det var dumt, hvis jeg ikke fik det til at være en fejl. Det tilhører ikke hockey.Da jeg så en hævet hånd, rapporterede jeg straks til dommeren. Jeg tror, ​​at alle ville gøre det i denne situation. Spillere Extraliga frispark henvise, jeg kan ikke se noget særligt, „sagde treogtredive quarterback, der har den højeste konkurrence på grund 589 kampe.

Hans gestus anerkende de lige trænere fra begge hold.“ Det er en ting, at vores liga viser mere og mere. Jeg synes det var værdsat af vores modstander, så vores fans og hele vores team. Til dette har vi vundet kampen, så det er fantastisk, at gode ting kommer sammen. Jeg takker ham for klubben, „sagde Liberec-træner Filip Pešán.

“ Hat down. Det var en sportslig gestus og fortjener en præmie. Selvfølgelig kunne dette have spillet en vigtig rolle i denne kampbalancerede kamp.Det tredje mål ville helt sikkert blive bestemt. Jo større anerkendelse, den fortjener, „sagde træner Václav Sýkora Hradec Kralove.

Hjem 07:29. Vantuch, 18:00. Moses

Gæster: 27:44. Jarůšek

Vitásek, Ševc (A), Moses (A) Jánošík, Pyrochta, Derner, Plutnar – Lakatoš P. Jelinek, L. Krenželok – Valský, Bulíř, Radivojevic (C) – Snack, Vantuch, Bartovič – J. Stránský Bližňák Ordos -. Hrabík

bar Kacetl (J. Pavelka) – plan, slick (A), Newton, Gregorc, Štajnoch, Dietz, CAP – Köhler Dragoun, Simanek (A) – Jaroslav Bednář (C) Kukumberg, Feed – Jarůšek T. Knotek Picard – J.