De tester det olympiske område. Den moderne Pentagon venter på VM i Rio

„Vi ønsker at få oplysninger til videreuddannelse, så vi skal Rio nogle dage før VM-standarden. Vi vil også prøve nogle af de ting, der vedrører akklimatisering, „forklarede coach Jakub Kucer før søndagens afrejse.

Udover Liberty var verdensmesteren Jan Kuf verdensmester, hvoraf begge havde opfyldt nomineringskriterierne for de olympiske lege sidste år på EM.

Tredjepart er 2009 European Champion Ondřej Polívka, som stadig kan komme ind i Rio-spillet med eventuel succes i verdensmesterskabet i maj eller verdensmesterskabet.

Alle penthouse på Deodoro Olympic Park.Repræsentanter racerede allerede i Rio, men området gennemgik en større genopbygning på grund af de olympiske lege.

„Det er svært at gætte, hvilken ændring der vil være,“ tænkte Kucer. „Derfor har vi brug for information om profilen på langrendssporet eller på hvilket grundlag det vil køre. Derfor er det muligt at justere forberedelsen. De skal også skyde nye mål, der er forudvalgt til OL, og hvilke drenge undtagen Ondra har ikke skudt endnu.Nogle detaljer kan være forskellige, „sagde træneren.

Coach konkurrenter kunne hindre

Selvom frihed som Cuphea bag har en vellykket forberedelse , nu er det ligegyldigt, hvordan det placeres i VM-løbet. „I betragtning af, at peak kommer i august, sæsonen måske ikke har bygget, så de er i topform i begyndelsen af ​​marts og derefter i midten af ​​august. Det virker ikke. Omvendt ville jeg nok forhindre dem, hvis de var ekstremt ovenpå, „kommenterede Kučera.

Meget mere værdifuld end placeringen af ​​det tjekkiske hold til ovennævnte oplysninger fra det olympiske stadion.Alligevel, på den måde pentathlonists risiko, selv om risikoen for smitte med Zika.

„Begge destinationer første VM her i Kairo og nu Rio, er risikabel og nogle gange er vi i en lignende situation sandsynligvis gå glip af. Men vi besluttede at gå for at få oplysningerne. Vi udfører en betydelig mængde afskrækningsmidler, der kunne være potentielt farlige myg frastøde, og indføre en ordning for foranstaltninger, at muligheden for infektion elimineret, „tilføjede træneren.

Skal Rio havde oprindeligt også rejse Natalie Dianova, men det generer akut inflammation knæet og situationen er starten udelukket. I øjeblikket registreret Dianova til race på Swiss Open i Schweiz 19.af marts.

Løbet i Rio begynder torsdag kvalifikationer kvinder (uden tjekkisk involvering), fredag ​​afholdt Kvalifikation Mænd (Svoboda, KUF, Polivka) på lørdag, er på dagsordenen for kvindernes endelige og indledende runde hegn mænd og søndag mænd endelige (herunder bonusrunden hegn). Mandagens blandede hold vil blive spillet uden tjekkisk deltagelse.