Daniel Sturridges karriere i Liverpool

Dette betyder imidlertid ikke, at Gary ikke kan være nyttigt i andre hold. Ifølge rygter er de aktivt interesserede i Arsenal, og Antonio Conte ønsker virkelig at se en englænder i rækken af ​​hans Inter, som han ledte den 31. maj.

Daniel STARRIDGE

Sidste klub: Liverpool
Anslået pris på Transfermarkt: 15 millioner euro

Daniel Sturridges karriere i Liverpool var meget blandet. Efter den strålende sæson 2013/14, da han scorede 21 mål i 29 Premier League kampe, var der en recession. Straffet frem og skade, på grund af hvilken Sturridge ligger meget på hospitalet.

I begyndelsen af ​​juni skrev Sturridge et rørende farvelbrev til Liverpool fans, og i det seneste har han været på udkig efter et nyt job. Ifølge rygter er de mest realistiske muligheder for Daniel nu at gå til Rangers, eller at gå til USA, hvor der er interesse for Sturridge fra en række MLS-klubber. Der er dog en vis chance for, at fremvisningen forbliver i Premier League.

Frank Ribera

Sidste klub: Bayern
Anslået pris på Transfermarkt: 4 millioner euro

De bedste spillere, der er lige nu uden en klub

Efter tolv store årstider i „Bayern“ forlod Frank Ribery stadig München-klubben. Franskmanden er allerede 36 år gammel, og derfor er tiden for at deltage rent rent på grundlag af objektive grunde. Der er dog stadig ingen klar forståelse af Frankens fremtid. Tilsyneladende planlægger han ikke at afslutte sin karriere, som Arjen Robben, og forventer at „brænde ud“ et sted på et lavere niveau, i hvert fald for en anden sæson-en anden.

Målt set vil gode muligheder for Ribery være mesterskabet i Qatar, De Forenede Arabiske Emirater, Saudi Arabien eller Kina – hvor der er gode penge, og du behøver ikke for meget. Det er dog muligt, at Frank ikke ønsker at gå til disse lande. Så han, hvis vi kasserer mulighederne med Europa, den direkte vej til MLS eller den australske A-League.