Da, a meritat. Sural sa mutat, a intrat și a decis Betano pentru Sparta

Când Zulk a ajuns în centrul lui Dočkal cu un alt spartan Betano roman Zahustel, a fost un moment ușor, mingea trimisă spre poartă în câțiva pași. Lumină, dar atât de importantă.

A terminat turnul din Zlín de la 0: 1 la 2: 1, așa că Sparta a intrat Betano în primăvară cu trei puncte.

A putut să părăsească pauza pentru prima jumătate nereușită la stadionul Letná din Zlín și să se întoarcă în Letna, în pace, în Praga. „Ne-am oprit pentru Betano pariuri sportive ponturi a spune că trebuie să începem să conducem și să atacăm. Zlín ne-a depășit în prima repriză, în a doua oară am fost. Acesta a fost modul în care ne-am fi întâmplat „, a spus Šural.

Conștient de sine și realist în același timp. Fiind în Sparta pentru o vreme, este clar că echipa așteaptă doar o victorie.Și aceasta este o schimbare ofensivă liga asul de la Liberec.

Sural care apare din ce în ce mai mult lumea fotbalului. Steluță în euro de calificare, gol marcat împotriva Olandei. Dupa sfarsitul toamnei lui Betano înecată atât la Praga „S“, Sparta și a câștigat Sural de debut imediat rambursat sâmbătă lovit acasă trei puncte.

În acest fel, prim-ministru ideală, sau chiar pentru el duel de două jumătăți de vieți. În primul? „Am avut câteva baloane și am folosit pentru a juca cu mingea cât Betano mai mult posibil“, a povestit Sural, mijlocașul stânga. După o pauză, el a devenit un atacant-shooter. Apropo, acest microstory arată ce are o pozitie Sural.

„În ceea ce privește posibila sa nominalizare Betano pentru Euro, știm că are o șansă bună de pe partea mai degrabă; Trebuie să mărturisesc că am luat în considerare „, a spus antrenorul Sparta Zdeněk Ščasný.El știa deja că a ieșit cu o „mișcare de Shura“.

Ščasný a trebuit să înlocuiască căpitan Betano vătămate Lafata, întăriri de iarnă situate pe vârful de la locul său: „Deși am încercat anterior acest lucru încă, am luat-o în cap. Zlin Am ales această variantă și cred că a fost foarte bun „

Nu a fost un joc frumos, nu a fost un câștig suveran -., Dar cu atât mai valoroasă. Sparta a pătruns, iar cel care ia asigurat cele trei puncte, a spus: „Am arătat Betano că echipa are putere, caracter. Că vom colecta puncte. “

Și se va întâmpla datorită lui Šural.