Charlie Adam slår ud ved at inkludere Scott Brown i Skotland

En frustreret Charlie Adam har kritiseret beslutningen om at bringe Scott Brown tilbage til Skotlands hold for VM-kvalifikationskampen mod England mindre end tre måneder efter at han meddelte sin internationale pension. England mod Skotland: Auld fjender kan have tabt deres kant – men det betyder stadig noget Paul Wilson Læs mere

Brown har indrømmet, at hans skotske comeback kun kan være til Wembley-spillet og Adam, som igen blev udeladt fra Gordon Strachan’s hold, hævder at det er uretfærdigt hos de andre spillere.

p> Strachan uddybet mening fra flere spillere, før han navngav Brown i hans hold for fredagens kvalifikation hos Wembley, men Adam føler det var en mærkelig beslutning.

Stoke midtbanespiller talte på TalkSport timer efter at have udtrykt sin frustration med hans fortsatte udelukkelse på BBC Radio 5 Live.

Den 30-årige, der hævdede, at hans „ansigt ikke passer“ og kritiserede manglen på kommunikation fra Strachan, sagde om Browns comeback: „Hvis jeg var i stillingen hvor jeg havde rejst til Malta og Slovakiet, og han kom lige ind igen for at spille mod England, jeg tænker: „Hvad sker der, hvorfor får jeg ikke mulighed?“

p> „Jeg forstår at han har 50 hætter, og han har gjort det godt for sit land, men når du går på pension, lad nogen el Se har en mulighed, fordi de har ventet på en mulighed i lang tid.Hvis han kun kommer tilbage til et spil, føler jeg ikke, det er rigtigt for de andre spillere, der sidder på bænken.

„Hvem skal han slippe? Darren Fletcher, som er kaptajn, skal han slippe ham? Eller Barry Bannan, som jeg føler er den mest teknisk talentfulde spiller i holdet. „Adam har ikke spillet for Skotland siden en 1-0 venlig sejr over Qatar i juni 2015. Spurgt, om han havde kørt Strachan , den tidligere Rangers og Liverpool spiller sagde: „Nej, slet ingenting. Hør, jeg siger ikke, at jeg skal spille. Jeg føler, at jeg kunne arbejde mig ind i et hold på 23 spillere. Det er mit spørgsmål.

„Hvis jeg går og jeg ikke spiller, er det ret nok. Jeg forstår det, han vælger holdet.Du kan kun vise dine evner, hvis du er i og omkring holdet.

„Når han vender om og han skal lave en sub, vil du have nogen med 25-30 caps på bænken eller gør du se på en person, der er 18, 19 og tænker: „Kan jeg virkelig sætte ham på?“ Ja, du kan og de er til fremtiden, men lad os være ærlige, det er her og nu, og vi kæmper. Vi har fire point og det er ikke en god situation at være i. Jeg er frustreret, jeg er ikke i holdet. „Adam understregede, at han følte Strachan var den bedste leder til rådighed for Skotland, og han insisterede han ville forblive tilgængelig for udvælgelse. Alan Hutton afsluttede international fodbold i sidste uge efter at have tabt sit sted i teamet til Callum Paterson.

Adam sagde: „Jeg vil ikke gå på pension, jeg vil ikke gå på pension, ingen chance. Jeg er en tilhænger, og jeg vil gerne have dem godt.Der er ingen måde jeg går på pension. Jeg har 26 caps og jeg er stolt af hver eneste af disse caps. „

Blackburn-forsvareren Charlie Mulgrew er blevet indkaldt til holdet. Mulgrew har lavet fire optrædener for Blackburn siden Skotlands dobbelthoved sidste måned efter at have genoprettet kalvstammen, der kortede sin Rovers-debut i september. Den 30-årige, som kan spille midtbane, midt-tilbage eller venstre tilbage, var sidst involveret med Skotland i venskabskampe efter sæson mod Frankrig og Italien, omkring den tid hans Celtic-kontrakt udløb.