Bwin : Lyon Alexandre Lacazette til Arsenal?

Internazionale vil virkelig have Yaya Touré og forbereder et kontrakt om overdådige kontraktvilkår på ca. € 5 mio. om året, hvilket ikke desto mindre imponerende er dog mindre end halvdelen af ​​det, han tjente sidste år, og Touré vises ikke som en mand, der kan lide at blive skuffet. Dette beder om et centralt spørgsmål: er det muligt for noget at være alligevel mindre? Skulle det under disse omstændigheder ikke være mindre eller endog aldrig mindre?Det er en diskussion, som Bwin samtidig fascinerende selv beder om et andet spørgsmål: Hvor meget kan møllen blive polstret med semantisk nonsens, uden at dets læsere bemærker en skuffende mangel på ægte sladder, der kun kan nedlægges til hele fodboldsamfundet, som stadig er semi- Liverpool er tæt på at underskrive £ 30m. Sadio Mané fra Southampton Læs mere

Vi kæmper stadig så godt som muligt og kan afsløre, at Inter også er opsat på Barcelonas under- brugte spansk midtbanespiller Aleix Vidal, også ønsket af Roma og også nu Napoli, som kunne være tilgængelig for så lidt som € 10m. De sidste to af disse hold – plus Juventus – vil også have Milanos Mattia De Sciglio, selvom hans agent har insisteret på „der er stadig Bwin andre squads“ interesseret i hans tjenester.På nogen måde vil der ikke blive truffet beslutninger, før Italien er slået ud af Euro 2016. „Euro er en meget lang konkurrence, så lad os forlade ham,“ sagde Donato Orgnoni.

Liverpools Sergi Canos kunne være på hans vej til Bristol City, som er villig til at stubbe op 2,5 mio. £ til den unge kontraktrebelanger. Uanset om de vil være forberedt på at opfylde sine 10.000 £ om ugen kontraktkrav, forbliver meget at se, men den 19-årige, hvis ni minutters trot-out fra bænken mod West Brom i maj, både debut og swansong , synes at være på vej.

Chelsea vil stadig købe Radja Nainggolan, men skal finde helt £ 31m, hvis de skal overbevise Roma om at sælge ham. Nainggolan højder, hvis du vil.Leicester er i mellemtiden i forhandlinger med Norwich over et træk for Robbie Brady, som var Republikken Irlands mand på Bwin straffesparket mod Frankrig i søndag, men finder pludselig frit at overveje sine muligheder.

Vi er sandsynligvis også at finde ud af dybden af ​​Manchester Citys lommer, hvor Everton kræver 45 mio. £ for deres No1-defensive mål – eller No1 siden Aymeric Laporte besluttede at blive i Madrid, i det mindste – John Stones. Swansea ønsker også at øge deres defensive hold og mener at have aftalt et gebyr hos Ajax for deres 23-årige centerback Mike van der Hoorn. Siden du Bwin spørger, er møllen glad for at kunne bekræfte, at „hoorn“ faktisk betyder „horn“, i både de spiky-ting-som-vokser ud af din hoved og bugle / hooter sense .

more info: Bwin página de casas de apuestas deportivas