Budějovický-motoren tabte i Jihlava og fortsatte med at tage andenpladsen

Ligesom sidste år bliver det en kamp i slutningen. Den næstsidste runde besluttede kun at Kladno ville vinde basen af ​​den første liga, og at Slavia bliver den fjerde. Der er stadig meget mere i spillet. Selv for Syd-Bøhmen.

Sidste sæson blev Moto-hockeyspillerne lige kommet til andenpladsen i sidste runde, hvilket hjalp dem i spærren. I år er der andre. Men for at blive der skal de score mindst et punkt i sidste runde mod Venedig, uanset hvordan modstanderne vil spille. „Men vi ønsker ikke at se på dette.Vi vil have et hjem Venedig og vi ønsker at vinde, „siger hun, inden onsdagens opgør med den aktuelt tolvte i total tabel topscorer Ceske Budejovice hold Tomas nødsituation

Nu angriber Motor faldt i kampen med Jihlava i næstsidste minut til 2:. 4, beklager at mål kom lidt tidligt. Især i en tilstand, hvor en hel fik reduceret til 1: 3 i 49 minutter. „Jeg tror, ​​at vi manglede lidt mere mod til at gå til gaten og gik mere efter målet,“ forklarede Tomas nødsituation

Efter det sydlige Bøhmen din modstander fik at lede 3:. 0, var bare øjeblikke efter reduktionen Lukas Kors afgørende. I stedet for yderligere reduktioner føre hans modstander havde forladt motoren til at sætte målet til 1: 4.

„Vi tog til Jihlava med det faktum, at vi ønsker at få fat ethvert punkt.Vi har forsøgt at bekæmpe den første og andenpladsen. For at vi stadig gå. Det blev bekræftet, at Jihlava spiller meget fysisk krævende ishockey. Vi lader dem i to fejl ind i bly og derefter vi ikke gøre det at indhente, „sagde en nødsituation.

Sydlige Bøhmen spillet gik uden et par spillere, der starter lineup. Siden sidste hjemmekamp med Kladno blev tilføjet til sygeafdelingen Suchanek forsvarer og angriber Pajic. Efter skaden returnerede han kun angriber Rob, så han kom ind i spillet og teenagere med Tintěra Klineckým og på bænken blev klar to andre teenagere

busser med spillere manglede engagement

“ rivaler har fået til at lede. Dog kunne det redde engagement, men vi viste ikke.Playoffs vi bliver nødt til at finde, for uden det ville være i play-off kamp var ikke, „sagde assistenttræner Radek Bělohlav og enedes om at angriberen Tomas nødsituation.

Jihlava denne sæson er det sydlige Bøhmen afgøre balancen . To hjemme kampe vandt og to udeblevne tabt. Gensidige duelscorer er de samme. Og hvis nogen af ​​rækken af ​​første runde play-off ender i overraskelse og henvise venner, bare for at Jihlava af South Bohemians var kommet på tværs i kampen om dæmningen.

„Det er så absolut ske. Jeg ser altid frem til de gensidige dueller, „sagde han efter kampen Radek Bělohlav. „Det ville være meget interessant for fans og for os.Jihlava spiller en masse fysisk krævende hockey, og kampene med den er allerede høje, endsige play-off, „tilføjede Tomáš Nouza.