Březina er i finalen i figurskøjtet Grand Prix i podiumkampen

Kort program i Canada Brezina et al. den allerførste dag med konkurrencer. Den 28-årige tjekkiske kunstskøjteløber kørte i god form i efteråret og andenpladsen fra den amerikanske skøjte og Helsinki-racet vendte ham tilbage til Grand Prix-finalen efter syv år. Han endte på sjette plads i 2011.

Efter Hanju’s fratræden kvalificerede han sig tredjepladsen, men yderligere tre kunstskatere har lignende højder i år. For tredje gang i finalen oplever russeren Sergei Voronov. Nykommere til højdepunktet i første halvdel af sæsonen er på den anden side den første koreanske kunstskøjteløber i Chung Chwans finale og canadiske Keegan Messing, der erstatter Hanju.

Jeg tror, ​​det er første gang i lang tid, da der er seks forskellige lande i finalen.Det vil være et ganske interessant løb, ”sagde Brezina. Favoritten er olympisk mester og forsvarsmester Alina Zagitova i Grand Prix-finalen. Opdagelsen af ​​denne sæson Rika Kihira fra Japan kan trampes på hendes hæle, idet alt tre triple aksler placeres i et kort program og gratis tur. Verdensmesteren 2015 Jelizaveta Tuktamyshova, der er vendt tilbage til sin tidligere form, vil også sandsynligvis prøve en tredobbelt aksel. Stabil præstation vil blive bekræftet af en dobbeltmedalist fra verdensmesterskabet Satoko Mijahara.For tredje gang i træk er verdens vicemestre Yevgeny Tarasov og Vladimir Morozov i finalen, der vil bygge videre på 2016-triumfen. For første gang i finalen er også de erfarne franske Vanessa James og Morgan Cipres, bronzemedaljer fra det sidste verdensmesterskab. Det mangler det bedste par af det nuværende Gabriella Papadakisová og Guillaume Cizeron, der på grund af sin partners skade kun et Grand Prix-løb. Af de seks finalister var det kun amerikanerne Madison Hubbell og Zachary Donohue, der var nummer to i finalen i finalen.Især russiske par Alexandra Stepanova, Ivan Bukin og Viktoria Sinicin, Nikita Kacalapov skulle konkurrere med dem.