Black court, lyseffekter … Laver Cup Arena er blevet introduceret

„Vi har en meget speciel belægning og testet det tre gange under lys. Spillerne har ham forsøgte at sørge for, at det godt at spille, „beskrevet Zacks. „Jeg tror, ​​det vil tage sig godt.“

Kurt bestået teste 3-2 i Australien, en i Tyskland. Professionelle tennisspillere har testet ham, de kiggede på ham medlemmer af tv-produktionen til at tilføje deres kommentarer. „Vi ønskede at sikre, at det vil se perfekt på tv,“ siger Zacks. Men de har også overførsler fra Laver Cup målrette op til en milliard seere.

En unik oplevelse er ikke usædvanlig farve for at forkæle retten, men også lyseffekter.Ved retten vil reflektere lys projektion, vil digitale paneler rundt om areola vise scoringer og mere.

„Jeg har hørt, at Domstolen spillere som linjer er let at se,“ sagde Zacks. Udover landsbyerne vokse bænke på hvilken tennisspillere vil være i stand til at fremme sine holdkammerater på banen Hjem

Overfladen af ​​retten er et medium hurtigt -., Således at ikke straffe nogen. Arrangørerne havde bygget en uge, dag og nat, for at få stjernerne tid nok til at forberede sig til weekenden sammenstød.

„Det er vidunderligt. Enestående er også mobile stande, har tennis aldrig været sådan.Bruges til at lave seere sidde ved tyve meter fra baseline, ‚sagde Robert Schaffer, direktør for O 2 arena.

Kapaciteten af ​​tribunerne vil være næsten 17.000, tirsdag aften stadig var nyeste billetter tilgængelige. Den, der ikke vinder, kan gå til den tilstødende fanzine, hvor kampene på den store skærm bliver screenet. Ud over hendes fans vil være i stand til at tage et billede med trofæet til vinderen Laver Cup og også se de træningsprogrammer stjerner i den mindre hal med gennemsigtige vægge.

„Fanzone var, at publikum skal gå til kampe. Men han kan gå uden en billet, „siger Zacks.

Laver Cup kampe finder sted fra fredag ​​til søndag, et nyt hold vil konkurrere med Europas hold med verdensholdet.Introducerer tennis-ikon er i øjeblikket ledes af Roger Federer og Rafael Nadal, vil også spille hjemme opsatser Tomas Berdych og unge stjerne Alexander Zverev, nick kyrgios og Denis Shapovalov.