Betsson kotiutus

Betsson on brittiläinen yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2000. Andrew Black ja Edward Ray ovat nyt maailman suurimman urheiluvedonlyöntipörssin perustajia. Ajatus siirtää tavallisen pörssin periaatteet urheiluvedonlyöntiin ei ollut alkuperäinen, mutta sen laadullinen toteutus käytännössä tuli niin onnistuneeksi, että Betssonin urheiluvedonlyönti vaihtoi yhden palkinnon toisensa jälkeen. Tällaisessa suhteellisen lyhyessä ajassa vaihto on voittanut yli 60 kansainvälistä ja kansallista palkintoa.

Esimerkiksi vuonna 2002 Andrew Black ja Edward Ray Yhdistyneessä kuningaskunnassa nimettiin ”Vuoden yrittäjiksi”, ja vuonna 2004 heidän aivotapauksensa tunnustettiin ”Vuoden yhtiöksi”. Ja huomaa, että tämä ei ole vedonlyönnin julkinen palkinto! Kaksi kertaa, vuosina 2003 ja 2008, yritys sai Ison-Britannian kuningattaren palkinnon kategoriassa ”Innovaatiot kansainvälisessä kaupassa”.

Vedonvälittäjällä on kymmeniä tuhansia työntekijöitä. Toimistot sijaitsevat kaikkialla Euroopassa ja maailmassa. Betsson hankki vuonna 2007 oman radioaseman Betsson kotiutus, joka lähettää ympäri vuorokauden puhetta pörssin ja urheilun uutisista.

On selvää, että Betsson-brändi tunnetaan ennen kaikkea vedonlyöntipörssin ansiosta, mutta vuonna 2013 avattiin kaikille tuttu online-vedonvälittäjä, jonka palveluihin pääset suoraan päätoimipaikasta. Tämä materiaali on kuitenkin täsmälleen sama ja se on tarkoitettu Betssonin, vedonlyöntipörssin, tarkasteluun! Loppujen lopuksi juuri tämä erityispiirre teki aikanaan todellisen vallankumouksen urheiluvedonlyönnin maailmassa, jolloin brittiläinen yritys tuli trendinvalmistajaksi. Betsson on jatkuvasti kehittymässä ja voi tarjota asiakkailleen täyden valikoiman palveluja online-uhkapelien alalla: vedonlyöntipörssi, säännöllinen vedonvälittäjä, kasino, kolikkopelit, pokerihuone jne.

Peilin sivusto

Yli 1 000 000 ihmistä käyttää vedonvälittäjäpalveluita maailmanlaajuisesti. Edellä mainitut seikat huomioon ottaen on luultavasti tarpeetonta sanoa, että Betsson toimii täysin niiden maiden kansainvälisen ja kansallisen lainsäädännön mukaisesti, jossa yhtiö tarjoaa tuotteitaan. Betssonilla on lisenssit Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Australiasta, Itävallasta, Yhdysvalloista (!), Italiasta ja muista maailman maista.