Berdych er i kvartfinaler, Kvitova og Karolina Plickova i ottefinalerne

Den næste rival vil Kvitova Slayer Margaret Vondroušova, verdens nummer tre Elina Svitolina i Ukraine. Med turneringen i anden runde af farvel Barbora Strýcová, der bukkede under i tre sæt tyske Julia Görges.

Den tidligere verdens nummer et spilles i dag Plíšková første duel elimineringer i kvartfinalen i Australian Open tre uger siden. Oprindeligt var det en weekend til at introducere spillet i den første runde af Fed Cup mod Schweiz, men på grund af sygdom i Prag kunne

I de match femogtyve år med Cornet tjekkisk kvinde bare ikke virkede begyndelser sæt ikke bord..I begge tilfælde mistede i starten Plíšková service og tre år ældre franskmand derefter tog føringen 2: 0, men Louny indfødte kunne altid vende udviklingen. Tjekkisk favorit, har hjulpet fem esser, kampen sluttede efter mindre end en time og et kvarter.

„Selv om jeg ikke spillede de sidste par dage, fordi jeg var syg, jeg følte mig godt på banen i dag,“ sagde Plíšková. „Jeg tror vinden har hjulpet mig meget i dag. Jeg har kendt ham siden sidste år, jeg har det på samme “

Om Plíšková kvartfinalen spille på torsdag med atten amerikansk kvinde Catherine Bellisovou at i januar i Brisbane overgået to gange 6:. 1.. „Jeg husker kampen. Jeg er nødt til at spille aggressivt, fordi hun klarer sig godt på basislinjen.Hvis jeg spiller mit spil og tjene bedre end i dag, så forhåbentlig det spil jeg kan vinde, „sagde Plíšková.

Kvitova tabte til Radwanska sidste tre kamp (da Turneringer Champions i 2016), men i dag viste stor danne og jævnet med hendes balance 6: 6. Tidligere verdens top ti elite spillere i dag mødtes for første gang, mens på et tidligere tidspunkt end i turneringen kvartfinalen.

„Det er en kendsgerning, at det er lidt underligt, at det er kun den anden runde af en stor turnering,“ siger Kvitova. „Det var op og ned i dag.Aga er altid svært – men godt injicere, du taber, fordi hun var alt tilbage, „sagde tjekkisk spiller, som efter at have vundet titlen i St. Petersborg og vellykket weekend præstationer i Prag Fed Cup trives i Qatar

<. p> den nuværende serie af ni sejre Kvitova er den fjerde længste i sin karriere, og den længste siden 2014. den rekord er 14 vinder ved årsskiftet 2011 og 2012.

om kvartfinalen at spille mod Kvitova Svitolinové med hvilke seks gange i hun spillede ikke På ukrainsk favoritce nu kollapsede atten Vondroušová og besejrede hende 2: 6 og 4: 6th

Den anden runde var endelig selv for erfarne Strycova som tabt 2: 6, 6: 3, 1: 6, top ti slugter familie.Tirsdag, tysk allerede besejret Lucie Safarova og sendt advarsler til det tjekkiske hold før i april Fed Cup semifinalen. Enogtredive Strycova selv om to år yngre modstander besejret i fire tidligere dueller, herunder tre sidste år, men i dag, efter mere end to timer måtte kapitulere.

Berdych nu venter Goffin

sytten spillere verdensranglisten Berdych havde en duel med Troickým under kontrol.Han afværges kun brejkbol som modstander til at producere, og han tog bělehradskému indfødte i hvert sæt to gange tjeneste.

toogtredive Berdych besejrede peer Troicki sjette gang i træk, kun besejre ham lidt for ni år siden i Indian Wells.

vinderen af ​​Rotterdam-turnering 2014 Berdych har sit næste modstander Goffin hvad gengælde. I den endelige indbyrdes indgreb for to år siden i Rom dermed lidt værste flugt karriere 0: 6, 0: 6,

walkover 6: 1, 6: 2 i 46 minutter over den belgiske kvalifikationskamp Ruben Bemelmans indtastet turneringens største stjerne Roger Federer. Schweiziske fænomen angreb i Holland for at vende tilbage til hovedet verdensranglisten efter mere end fem år, for hvilke den har brug mindst forhånd til semifinalen.Hvis det lykkes, vil det være tyve gange Grand Slam-mester i en alder af 36 år, seks måneder og elleve dage, den ældste globale leder i historien.

I anden runde, vinderen af ​​dette års Australian Open, Federer vil stå over tysk Philipp Kohlschreiber, der besejrede alle tolv indbyrdes dueller.