Basketball USK afventer Slaget ved Salamanca om den historiske proces

„Spillerne er godt klar over, hvad der foregår. Vi ser, at chancerne for fremskridt er enorme. Vi alle føler det, „sagde træner Natália Hejková.

legetøj USK havde en chance sidste år, da den nåede den endelige turnering for otte enheder, men gennem kvartfinalen netop gennemgået. Nu Euroleague vende tilbage til det gamle format, den endelige turnering, som kun er for de øverste fire og kvartfinalerne gennem slutspillet. Tjekkiske mestere har brug for to gange for at besejre Salamanca, hvilket betyder mindst en gang at vinde på spansk jord. Og det er den væsentlige del af nogen af ​​de syv modstandere i Gruppe B mislykkedes.

„Salamanca nyder godt af en meget god tilskuer scene,“ påpegede Hejková, men i december 2012 han spillerne Usk en triumf i Salamanca kunne.For et år siden, men der Usk snævert tabt 77:79.

Stemningen i Salamanca er særligt ugunstige for modstanderne at fans der er meget stormfuld og ofte vulgære. Ubehagelige det vil være særlig punkt vagter Laiu Palauovou og Jan Veselou som spillede konkurrencedygtige Valencia, der i Salamanca nådesløs.

„Jeg tror helt klart beslutter hoved. Han bestemmer, hvordan de enkelte spillere kan håndtere dem indeni, sagde coach Hejková. „Selvfølgelig, meget vigtigt vil være det første spil i serien, hvor vi kunne drage fordel af det psykiske pres vil være på dette tidspunkt på siden af ​​Salamanca. Vi er nødt til at være på hendes side, tilføjede hun.

„Jeg ser personligt vores chancer overfor Salamanca meget positivt.Jeg føler, at vi har et bedre hold. Og hvis et hold vil udføre på banen, er jeg bange for, at vi ville Salamanca kunne ikke slå, „sagde Kateřina Elhotová der bærer trøje USK siden 2006 og har nu en chance for at være langt den største succes.

“ For mig, han taler allerede om historien om USK aktiviteter. Jeg var spændt fra sådanne muligheder som leg euroligové Final Four, „sagde hun.

De centrale søjler i Salamanca amerikanere er Eshaya Murphy og Power fremad Angelica Robinsonová. Kick off af den gamle spanske landshold Xargayová Marta. Det vigtigste våben i den spanske enhed er ikke i overensstemmelse forsvar, som måske er den bedste i konkurrencen.

Den første match serien vil blive afholdt tirsdag fra 21:00 CET.Odva i Prag er på program fredag ​​kl. 18 i Královka Hall. Enhver tredje spil ville blive spillet igen i Salamanca onsdag den 11. marts kl 20.30.