Au rămas cinci secunde și Olomouc a lovit. O trezire enormă, mulțumită de Tomajka

Așteptarea câștigului a fost încheiată de Jakub Herman cu cinci secunde înainte de sfârșitul prelungirii. Cât de simbolic. „Este un imens favorabil pentru noi că am câștigat în cele din urmă. Păcat că e doar două puncte, dar noi trebuie să-l ia așa cum este „, a avut loc la antrenor țară HC Olomouc Jan Tomajko.

Tabelul de la Mora nu a ajutat pierde și-a retras doar opt cosmetic puncte. Dar nu va lua seria de înfrângeri într-un grup de superstructuri de joacă. În plus, jucătorii au demonstrat că pot descărca și a pierdut 0: 2.

Aici a fost începutul unui robinete de groază. După doar 24 de secunde, el a fost descalificat Marek LaS și energie suficient pentru încă 11 de secunde până la Bartek prostřelil ia vindecat. Același jucător la 11 ani.minutul a fost adăugat la al doilea gol și Mora a fost inofensivă. „Prima treime ne-a scăpat din cauza excluderii mele inutile. Am pierdut 0: 2, ceea ce ne-a semnat cu siguranta. Dar din a doua treime a fost doar o singură echipă pe gheață, și asta am fost noi „, a spus Mory Marek Laș, atacantul. Schimbarea jocului de acasă a fost imensă. De la prima rundă, au început să bată adversarii la Unibet case de pariuri online bonus mantinel și brusc au câștigat pucurile și camera pentru combinații. A fost într-adevăr suficient doar pentru a adăuga în joc fizic și au ajuns brusc la misses și șanse bune. „În prima treime nu am luptat, și ne-a costat o mulțime de putere.La prima substituție în a doua perioadă, dar am terminat cei doi jucători care ar putea alătura și atunci jocul și a decis golul de 1:. 2 „, a remarcat Tomajko

reducători aranjate într-o surprinzătoare 21 minute o lovitură de la unghiul lui Dávid Buc și cu trei minute înainte de a doua pauză, biciul a lovit Buce. Mora a împins și al treilea gol la obiectivul decisiv, dar de multe ori a fost oprit de excelentul Závorka în scopul Energiei. Nu este suficient pentru 5 secunde înainte de sfârșitul extinderii rachete Herman și se află la două luni după celebrarea victoriei.

„Suntem încântați că ne luptăm târât în ​​prelungiri și nu a pierdut trei puncte.“Aceasta este ziua în care ambii rivali se vor întâlni în vestul Boemiei în prima parte a jocului de șase etape. Câștigul va aduce Mora la Energies pentru cinci puncte, înfrângerea la unsprezece aparent nesolicitate.