Au rămas cinci secunde și Unibet a lovit. O trezire enormă, mulțumită de Tomajka

Așteptarea câștigului a fost încheiată de Jakub Herman cu cinci secunde înainte de sfârșitul prelungirii. Cât de simbolic. „Este un imens favorabil pentru noi că am Unibet câștigat în cele din urmă. Păcat că e doar două puncte, dar noi trebuie să-l ia așa cum este „, a avut loc la antrenor țară HC Olomouc Jan Tomajko.

Tabelul de la Mora nu a ajutat pierde și-a retras doar opt cosmetic puncte. Dar nu va lua seria de înfrângeri într-un grup de Unibet superstructuri de joacă. În plus, jucătorii au demonstrat că pot descărca și a pierdut 0: 2.

Aici a fost începutul unui robinete de groază. După doar 24 de secunde, el a fost descalificat Marek LaS și energie suficient pentru încă 11 de secunde până la Bartek prostřelil ia vindecat. Același jucător la 11 ani.minutul a fost adăugat la al doilea gol și Mora a fost inofensivă. „Prima treime ne-a scăpat din cauza excluderii mele inutile. Am pierdut 0: 2, ceea ce ne-a Unibet semnat cu siguranta. Dar din a doua treime a fost doar o singură echipă pe gheață, și asta am fost noi „, a spus Mory Marek Laș, atacantul. Schimbarea jocului de acasă a fost imensă. De la prima rundă, au început să bată adversarii la Unibet case de pariuri online bonus mantinel și brusc au câștigat pucurile și camera pentru combinații. A fost într-adevăr suficient doar pentru a adăuga în joc fizic și au ajuns brusc la misses și șanse bune. „În prima treime nu am luptat, și ne-a costat o mulțime de putere.La prima substituție în a doua perioadă, dar am terminat cei doi jucători care ar putea alătura și atunci jocul și a Unibet decis golul de 1:. 2 „, a remarcat Tomajko

reducători aranjate într-o surprinzătoare 21 minute o lovitură de la unghiul lui Dávid Buc și cu trei minute înainte de a doua pauză, biciul a lovit Buce. Mora a împins și al treilea gol la obiectivul decisiv, dar de multe ori a fost oprit de excelentul Závorka în scopul Energiei. Nu este suficient pentru 5 secunde înainte de sfârșitul extinderii rachete Herman și se află la două luni Unibet după celebrarea victoriei.

„Suntem încântați că ne luptăm târât în ​​prelungiri și nu a pierdut trei puncte.“Aceasta este ziua în care ambii rivali se vor întâlni în vestul Boemiei în prima parte a jocului de șase etape. Câștigul va aduce Mora la Energies pentru cinci puncte, înfrângerea la unsprezece Unibet aparent nesolicitate.