Anglia korlátozott védelmi lehetőségei a legnagyobb problémát jelentik Unibet számára

A védelem középpontjában áll, ahol a csapatok hirtelen úgy tűnnek, hogy nem tudnak választani. Kedden egy középkormányos kvartett vette át a fúrókat egy pár kombinációval – Gary Cahill és Chris Smalling, majd Phil Jagielka és John Stones – valószínűleg kihasználva a Németország és Hollandia elleni mérkőzéseken. Ezek a mérkőzések felajánlhatják a jelölteknek a lehetőséget arra, hogy megidézzék követelésüket, de ahol Jamie Vardy és Harry Kane következetesen Unibet megvilágították a felső repülést a másik végén ezen a szezonon kívüli bátorságukkal, a hátulról lefelé fordult, hogy túlságosan lecsökken. a 2016-os korona versenyzői, mondja a német Joachim Löw. Olvass tovább

Ezeknek a játékoknak fel kell kínálniuk a menedzsment válaszokat, vagy legalábbis egy kis megnyugvást. És azt gondolni, hogy a középső felében Anglia erőssége van.Nem sokkal ezelőtt Rio Ferdinand, Sol Campbell, John Terry, Jamie Carragher, Ledley King és még Jonathan Woodgate rendszeresen versenyeznek a válogatásért. Hodgson elég Unibet magabiztos volt a rendelkezésére álló lehetőségekkel, hogy elhagyja Ferdinandot az utolsó válogatottjáról az első 2012-es bajnokságért, amiért az Egyesült játékos Terryvel való kapcsolata és a Joleon Lescott, aki éppen most nyert egy Premier League-t cím a Manchester City-szel, és Jagielka képes lenne versenyezni egy helyet a felállásban. Emellett Ashley Cole és kisebb mértékben Glen Johnson teljes tapasztalatának tapasztalatára is támaszkodhat.

Napjainkban a fiatalabb és zöldebb előadók jobb és bal oldalán a középső lehetőségek viszonylag gyengék.Cahill a válogatott alelnöke, és az egyik feltételezi az első választást, bár a Chelsea kampányának síkvonalát a szezonban éppúgy sújtja, mint bárki. Terryvel való partneri kapcsolatát feloszlatta Kurt Zouma megjelenése, és amikor a unibet ingyen fogadások francia fiatal térd sérülése utat nyitott a felállásba, a kapitány elhúzódott egy hamstring-probléma miatt. A Branislav Ivanovic Unibet háttéri kombinációja ideiglenesnek bizonyult, de a zavarás enyhítő körülményként szolgál, a brutális valóság Cahill klubformája általában nem érdemli meg az azonnali beilleszkedést.

Még nem egyedül van.A Stones, oly sokáig a középpálya félidős jövőjét tekintve, az elmúlt hónapokban nem kereste fel rendszeresen Roberto Martínez az Evertonban – január 24-től kezdődött egy Premier League játék, mivel a menedzser törekedett arra, hogy felajánlja a fiatalot letartóztassa a formája lázas ellenõrzését. Hodgson azok közé tartozik, akik aggodalmukat fejezték ki, bár magántulajdonban, Stones saját vágya fölött, hogy birtokba veszik a kockázatot, és Unibet visszatükrözik a labda önbizalmát.

a 21 éves a védekező középpályán ősszel, és rendszeresen felvetette a nyilvánosságot, hogy a Stoneset jobbra vissza lehetne használni.Egy másik, a Phil Jones-ről visszaszerzett csapat nem tudott játszani január óta, ami azt jelenti, hogy az angliai legelterjedtebb védők úgy tűnnek, hogy a Smalling – aki a Manchester United-ben a pozitívum forrása volt -, és vitathatatlanul Jagielka, bár ez utóbbi egy olyan védelem része, aki a 41 Premier League gólját elnyerte. Csak öt klub szállított tovább.

Ősszel feltételezték, hogy a Smalling és a Stones Anglia legkedveltebb kombinációjának tűnik majd, bár Hodgson még kísérletezik a fiatal párral középen.Ehelyett Cahill és Smalling az elmúlt naptári évben négy Anglia 10 meccsén indult el, és hagyta el Jagielkát, hogy a Unibet menedzser legegyszerűbb válogatását várja. „Úgy tűnik, hogy valószínűleg Nathaniel Clyne, Gaz, Chris és bal hátsó: valószínűleg a kezdetektől fogva négy a Joe [Hart] a cél,“ mondta az Everton kapitány. „Várakozás arra, hogy lássuk, mi történik mostantól a szezon végéig.

“ Azt hiszem, még van esélyem. Nem megyek oda, hogy mossam az ember csizmát és megtisztítsam a készletet: megpróbálok játékot szerezni, még akkor is, ha nem tudom pontosan hol állok. Nyilvánvalóan elmulasztottam az utolsó unibet fogadási útmutatók kirándulást, de oda fogok menni, tartsam le a fejem, és lássam, hova visz. Többet fogunk tudni ebben a két játékban, ha nem a három a döntő előtt.Az idő fogja mondani, de fontos, hogy nyomást gyakorolunk az emberek számára. „A 33 éves férfi és a csapattársa meggyőzni fogja a Hodgsonot, megszerzik a lehetőségüket az uralkodó világbajnokokkal vagy egy holland csapattal szemben, akik még csak nem is kvalifikáltak a nyári jamboree-hez. A mélység nem lehet az, ami egyszer volt, de esélyt kell hozni az elkövetkező Unibet napokban.