A brazil rendőrség feltárta az Unibet által küldött e-maileket a THG vezetőjének

A brazil rendőrség kedden kiderült, hogy nemrég fedezték fel az IMO-tag Pat Hickey és a THG Sports vendéglátás vezetője között az e-maileket, amelyek megvitatták az olimpiai jegyek illegális eladását. A Hickey állításai emlékeztetnek arra a világra, hogy az IOC A rendőrség egy Rio de Janeiro-i sajtótájékoztatón elmondta, hogy az illegális jegygyűrűhöz Unibet fogadas online kötődő pénzmosás gyanúja miatt banki dokumentumokat is vizsgáltak.

p> HICKEY, a volt NOB legelső európai tisztviselője a múlt héten Brazíliában tartóztattak le azzal a váddal, hogy részt vett a Rio Games illegális jegyértékesítésében, amely vasárnap zárult.

Háromtagú Az Olimpiai Tanács Írországot (OCI) gyanúsították az illegális eladásokban való részvételre, a rendőrség azt mondta: Stephen Martin ügyvezető igazgató, Dermot Henihan főtitkár és Kevin Kilty kincstárnok.A férfiak Brazíliában maradnak, és a rendőrség vasárnap lefoglalták útlevelüket. A brazil bíró uralkodott az OCI elnök-vezérigazgatója, Willie O’Brien, John Delaney alelnök és a egy OCI személyi asszisztens, Linda O’Reilly.

A Rio de Janeiro-i bíróság korábban kedden azt Unibet live fogadas mondta korábban, hogy Hickey meghallgatására nem került sor, aki félreállt az OCI és az összes más olimpiai szerepek a vizsgálat során.

Hickey, egy 71 éves ír, a legbiztonságosabb riói börtönben egy múlt heti rendőri raidet követett a hotelben, gyanúja miatt, .

A rendőrség azt állítja, hogy a Hickey egy átverés volt, amely Írország hivatalos játékjegy-viszonteladójával, a dublini székhelyű PRO10 Sports Management-szel és egy nemzetközi sportfogadási céggel, a THG Sports-szel foglalkozott. a THG Sports számára, amely illegálisan felfújt áron értékesítette a jegyeket.A THG Sports igazgatója, Kevin Mallon letartóztatták ebben a hónapban Brazíliában, és most egy cellát osztanak meg Hickey-nel a Bangu 10 börtönben. PRO10 és THG megtagadták a rosszat. Hickey ügyvédje Dublinban nem válaszolt a Reuters által küldött e-mailre, amely megjegyzéseket kért. A NOB azt mondta, hogy Hickey kedden szembe kell néznie egy bíróval, de a Rio bíróság azt mondta, hogy még nem született meghallgatás. </P >

A rendőrség azt állítja, hogy több mint 1000 jegyet vett le a THG Sports-től, amely nem hivatalos jegyértékesítő, és egy bíró négy további THG vezetőt letartóztatott az Unibet online olimpiai csalárd jegyértékesítések vádja miatt.

A THG azt mondta, hogy a lefoglalt jegyeket jogilag a PRO10 nevében tartják.